Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Kattaki konutların her birinin deruninden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması mukteza değildir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği mevzusundaki marifet birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve çağcıl tasarımlarla birleştirerek dirim alanlarınıza haysiyet katmayı hedeflemektedir.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangına dayanıklı bapların avlu kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu denli ilenmeşap bapnın yok olması bağırsakin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını dirlikımızın önemli bir parçkakımı haline gelmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı referans ederiz. 

Yangın Bapsı kök amacı insanoğluın pert gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması esenlanabilir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve nöbetaretler kullanılır.

You yaşama email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Diğer nedenlerle kullanılması veya yangın kapkaloriın önüne bir engel konulması yerinde, yangın bapsına revan koridor lüzumsuz eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane gibi örgülarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak için, elan yapı dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda rafine davranılmalıdır.

Firmaların umumi olarak tatbik yöntemi; Apartmanların Yatak Odası kısımlarından birer yangın merdiveni bapsı hevesliarak; bayağıda mevcut Garaj yerine iniş sinein Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın Merdiveni Kapısı Yangın çıbanlayınca ortaya çıdem dumanın ve faik ısının dünyaarı çıkmasını önlemek yürekin bapnın sapa stabil kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page